LAL NATUREL

Hakkımızda

Yaşadığımız yerde mutlu olmanın ön koşulu orayı sevmektir. Yürekten seversek orası zamanla dünyanın en güzel yerine dönüşür.  Bu duygularla hayran olduğumuz topraklarımıza kök salmaya, binlerce yıllık bölge tarihimizin mirasına sahip çıkmaya karar verdik.

Coğrafyamız Cennetimiz

Evliya Çelebi’nin “Dağlarından yağ, ovalarından bal akan yer” dediği Ege Bölgesi’nin Kuzeybatısında zeytin ve üzüm cömerti Manisa Salihlide başladı hikayemiz.

2006 yılından itibaren santim santim, metre metre emekle yüzyılların bilge ağacı zeytinle toprak anayı buluşturduk. Her yaprağı ayrı bir öykü barındıran zeytin fidelerimizle çocuğumuz gibi ilgilendik. Boyboy kızçelerimiz büyüdü, büyüdükçe etekleri yapraklar topraklarımızı süpürdü.

LAL NATURAL

Nasıl Başladık?

Toprak ana cömert davrandı rüzgarla, yağmurla birlik oldu bizleri yüreklendirdi. Herbiri  evlat gibi 69.000 ağaca ulaştık. Ailemizin çoğunluğu Tirilye’Gemlik’ Zeytin ağacı, yanısıra Domat Zeytin ağacı ve Nar ağacına ev sahipliği yapıyoruz.
blank

Neler Üretiyoruz

Yurdumuzun ve bölgemizin en büyük tek çiftliklerinden birinde 2850 dekar arazide Organik zeytin, zeytin fidanı, aromatik bitki (lavanta, biberiye, kekik vs.) solucan gübresi şu an ürettiklerimiz.

Zeytinyağları, zeytinyağlı aromatik sabunlar, kremler, zeytin yaprağı çayı ise yeni eklediğimiz ürünler.


ÜRÜNLERİMİZ

Organik Çiftliğimiz


Son yıllarda yüksek kalite ve verimliliğe ulaştığımız bu ürünleri çoğunlukla hammadde olarak sektöre servis ettik.

Buraya kadar herşey harikaydı. Ama artık bu göz nuru, el emeği sağlıklı ürünleri sizlerle doğrudan paylaşmanın zamanı geldi.

Şimdi yaptıklarımıza yeni bir anlam yeni bir yol daha ekliyoruz. Organik tek çiftlik üretimi yani içine başka bir ürünün karıştırılmadığı ürünlerimizi kendi markamızla sizlere ulaştırıyoruz.
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram