LAL NATUREL

Kalite Yönetimi

LAL  zeytinyağları ve tüm diğer ürünlerimizde kullandığımız yağlar 2006 yılından itbaren  diktiğimiz ve özenle yetiştirdiğimiz, 2.850,000 m2 özel çiftliğimizde bulunan 69.000 zeytin ağacımızdan topladığımız zeytinlerimizden elde edilir. 

Yağlarımız doğallığını
organik çiftliğimizden alır...

2011 yılından itibaren Organik Tarım Sertifikası sahibiyiz.  
Zeytinliklerimiz, çevre dostu doğal damlama yöntemleriyle ihtiyaçları kadar sulanır. 
Yüksek kalite verim ve doğal lezzete ulaşabilmek için mekanik sıkım yöntemleri ile sıkım yapılır.

Hasatımız her yıl artan büyük bir heyecanla Ekim ve Kasım aylarında başlar, zeytinlerimizin olgunlaşma seviyelerine göre elle ve makine ile toplanır. Topladığımız zeytinlerimiz 4 saat geçmeden ve toprakla temas etmeden kasalarla sıkıma alınır. Soğuk sıkım tabir ettiğimiz bu uygulama boyunca 27°C ortalama sıcaklıkta sıkım yapılır. Elde ettiğimiz yağı krom tanklarda ışık, ısı ve hava koşulları gözeterek doğal filtrasyona tabi tutarız. Organik üretim, doğal sıkım yöntemleriyle elde ettiğimiz yağlarımız en yüksek polifenol değerlerini koruyarak sizlere ulaşır. 
LAL NATURAL

Neden Organik?

Bu tarım şekli oldukça zordur, sabır ve bilgi gerektirir. Ekolojik olarak bozulan tarım metodlarının ve  kaynaklarının en iyi şekilde onarılarak doğal dengenin kurulmasını amaçlar.
Üretimde kimyasal kullanılmaz. Sadece izin verilen doğal ürünler toprağa veya ağaca verilir.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram